söndag 26 april 2009

Vänner...

En gammal layout som jag inte bloggat ännu. En liten, liten kille tillsammans med min bästa vän. I hennes mage ligger ännu lilla trollungen och skvalpar. Fotot är inte det allra bästa, men jag har inte orkat fota om sidan (fotot har legat i min dator sedan förra året) så nu får ni se den som den är.

lördag 25 april 2009

Doptavla...

Snart bär det iväg till dop igen och jag tror nog att lilla trollungens mamma & pappa har mycket annat att tänka på än att springa in här i bloggen och kika, så ni får se lillans doptavla. Inte riktigt min stil med det slitna och romantiska, men efter mycket slit så blev jag ganska nöjd med den ändå. Är den söt nog för en liten sessa?

onsdag 22 april 2009

Scrapkryssningen...

Nu så här lite drygt 1 ½ månad efter det att jag kom hem från den helt fantastiska scrapkryssningen så kanske det är dags att visa upp de alster jag gjorde under kurserna på båten.
Liten Dario, 3,5 vecka gammal, säger "Hallå världen".
Bakom fotot pysslades det rutor för lite journaling.
Dario, 3 månader, sitter så fint med stöd.
Spillbitarna från förra projektet räckte till ett litet grattiskort.
Mamma & Dario busar i höstsolen.
Efter massa pill fick även jag till den lilla minibyrån, kanske till att förvara små brads, och ett litet postitblock. Pimpat och klart!

tisdag 21 april 2009

Äntligen...

...har jag något nytt att visa upp. Tid för skapande är minst sagt begränsad när man har en liten kille som är överallt och ingenstans hela tiden och har minst tio gånger mer energi än mamman. Men i helgen var vi på dop, och det är klart att lillebror måste ha en doptavla i present precis som storebror fick för två år sedan.

fredag 17 april 2009

Snabbhetstest...

Pekfingervalsen är inte så illa ändå...

Speedtest