fredag 26 juni 2009

Kärlek...

En layout med inspiration (eller kopiering kanske det snarare ska kallas) från Åsa/Badanka...

fredag 19 juni 2009

Midsommar...

I år firade vi midsommar med dans hemma på köksbordet då regnet droppade utomhus. Liten var dock mest intresserad av att klämma, känna och smaka på sin midsommarkrans.
En likadan krans som han hade när vi firade hans allra första midsommar. Tänk, vilken yttepytteliten kille som firade midsommar för ett år sedan.
Glad Midsommar önskar familjen Atai-Johansson!

fredag 5 juni 2009

Studenten...

Min söta systerdotter sprang ut idag. Tänk att hon redan tagit studenten.
Jag hade fått äran att göra ett studentplakat till henne och här ser ni resultatet. Ursäkta det dåliga fotot, det är taget med mobilen.

torsdag 4 juni 2009

Ett helt år...

Det är helt ofattbart. Ett helt år har gått sedan jag fick det här lilla knytet på mitt bröst. En fjunig hjälplös liten bebis har blivit en kavat ettåring med mycket egen vilja och upptäckarlust. Den första tiden tjatade alla om att ta tillvara på tiden och njuta av den lille, jag gör ju inget annat tänkte jag när jag satt där och ammade och mös med min lille son. Det var innan utvecklingen började ske i raketfart, det var den där tiden då han bara åt och sov och växte så det knakade. Sedan började vardagen gå i ultrarapid och nu är han ingen bebis längre. Tiden har gått så otroligt fort och jag har inte riktigt hängt med. Min lilla kille fyller ett år och här hemma hurrar vi idag. Grattis lille Prins Bus!

tisdag 2 juni 2009

Kärlek...

Ni får ursäkta den dåliga bilden, jag visar layouten ändå. En scraplift av en layout gjord av Badanka. Det blir bara sådana nu, hoppas scrapblocken är över snart.
Vi var på besök i demohuset idag och jag fick se det som kommer att bli mitt kontor/skaparrum. Jag längtar så tills vi kan flytta in i vårt nya hus.