söndag 29 juni 2008

onsdag 25 juni 2008

Allra första layouten med Liten...

Att skapa med en liten bebis i huset är inte lätt, även om jag fått en väldigt snäll och lugn liten kille som knappt aldrig gråter. Men han vill ju äta med jämna mellanrum och så blir det en hel del mys och gos. Dessutom vill ju alla släktingar och vänner träffa det lilla miraklet...
Tiden som blir över går åt till att tvätta alla dessa små våta handdukar, antingen utav kiss eller bröstmjölk (han har inget vidare bordsskick utan våra kläder måste skyddas med ett lager av små handdukar).
Men nu har jag alltså hunnit skapa en layout om min lilla guldklimp. Så arg, men ändå så söt. Den sötaste jag sett faktiskt, men jag är väl lite partisk.

lördag 7 juni 2008

Nu är vi hemma...

Den 4 juni 2008 klockan 14.54 kom liten Mini till denna världen. En liten kille med en matchvikt på 3695 gram och mätandes 51 centimeter från häl till huvudknopp. Tio långa fingrar, tio söta tår, alldeles svart hår långt och tjockt i nacken, de allra finaste ögonen, den gulligaste lilla knappnäsan, en mun som den vackraste rosenknopp, tjocka goa kinder och så mjuk och len som bara en liten bebis kan vara. En 9 månader lång väntan är nu slut, äntligen har vår Dario tittat ut!

Vår vackraste prins, endast 5 timmar gammal.

måndag 2 juni 2008

Älskade bebis...

... snart är du här! Bara två dagar kvar. Och liten Mini ligger fortfarande med rumpan neråt, så det ser inte ut som att kejsarsnittet blir avblåst.
En layout om det ultimata beviset på vår kärlek, ett litet kärleksbarn...
Tänk, visst är det fantastiskt att en hel liten människa får plats därinne i magen.