torsdag 6 januari 2011

Första flygresan...

Allra första layouten för 2011. Jag har redan hunnit göra två stycken i år, så det börjar bra. En layout med foton från Litens allra första flygresa, han har ju hunnit med två stycken flygresor i sitt lilla liv, skapad med underbara papper ur Echo Parks kollektion Little Boy.

4 kommentarer:

HUSnrNIO sa...

Superfin lo=) Jisses vad jag saknar att scrappa:( Jag vet faktiskt inte hur det fungerar med en sådan där sidobräda som man kan hitta på Ikeas barnavdelning. Var helt inställd på att köpa en men lyckades glömma bort det när vi handlade sängen. Tänkte köpt en nästa dag men nu väntar vi. Vår kille ligger väldigt stilla på nätterna har jag märkt nu. Han har inte varit nära att ramla ur en enda gång heller när han kliver i och ur sängen. Men visst det kanske behövs en sen om han blir rörligare i sömnen. Jag har aldrig ollat närmre på en sådan bräda så jag vet inte om det hade fungerat att montera den på ODDAsängen men nog borde det fungera tycker jag. Ha en trevlig onsdagkväll!

Barnshoppingbloggen-Lina sa...

Åh vad trist med overallen! Har du kvittot kanske du kan lämna tillbaka den?

Vår verkar delvis ha släppt i en söm och har ett litet hål på ena knäet. Super mormor har jobbat som sömmerska innan fixar vår.

Hoppas det löser sig med er overall!

Barnshoppingbloggen-Lina sa...

Kom på en sak du kan inte köpa en liten lapp bävernylon i samma färg som overallen och sy försiktigt för hand, dvs så det inte går igenom fodret?

Ann-Louise sa...

Jättefin! :)

Vi satte en bräda mellan madrassen och kanten på sängen som vi sedan fäste stödbrädan på. Funkar kanon och var jättelättfixat! :)